Schutting beugel voor rond 60 mm

prijs excl. btw, per stuk incl 1 borgschroef in kleur.

Vanaf € 5,15

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Schutting beugel voor rond 60 mm.

Deze unieke aluminium schutting beugel kan worden gebruikt om hout (planken) aan een stalen staander van rond 60 mm te bevestigen. De beugel wordt om de staander geschoven en eventueel geborgd d.m.v. een boorschroef, Aan de lippen die excentrisch op de beugel geplaatst zijn kan een plank zowel horizontaal als verticaal vast gezet worden, vandaaruit kan een schutting verder opgebouwd worden. Ook een kant en klaar schutting paneel kan op deze manier bevestigd worden.

Het grote voordeel om een rond 60 staander van staal te gebruiken voor een schutting is dat verduurzaamd staal veel langer meegaat dat een houten of zelfs een harthouten staander. Om meer stevigheid te creëren voor de staander kan er gebruik gemaakt worden van schetsplaten.

De aluminium schuttingbeugel voor rond 60 mm wordt in 2 varianten aangeboden;

  • aluminium schuttingbeugel voor rond 60 mm gecoat in ral 6009 (groen)
  • aluminium schuttingbeugel voor rond 60 mm gecoat in ral 9005 (zwart)

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Schutting beugel voor rond 60 mm

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.