Maaiplaat

Maaiplaat

prijs per stuk excl. btw.

SKU a-15227

Omschrijving / Maaiplaat

Maaiplaat

De maaiplaat zien we vaak bij sportvelden en plantsoenen waar de afrastering in het gras geplaatst is. Hoe praktisch het hekwerk ook is, het onderhoud van het gras wordt door een hekwerk bemoeilijkt. Het is lastig om opgroeiend gras langs de staanders te verwijderen, We zien vaak zandplekken rond de staander om de grond te verschralen, zodat het gras minder groeit of dood gras omdat er een middel tegen groei gebruikt is. Als het gras wel netjes is gemaaid dan is de staander door gebruik van een bosmaaier vaak ernstig beschadigd en dat op de zwakste plek van een hekwerk, op maaiveld hoogte.

De maaiplaat geeft een mooie afweking en is een behoud van het hekwerk. De maaiplaat wordt na het plaatsen van de staander om de staander geschoven en in de ondergrond gedrukt, de vier omgezette hoeken houden de plaat op zijn plaats. Als er dan ook nog een stelring gebruikt wordt zijn alle naden afgesloten en kan de plaat geen kant meer op. Bijkomend voordeel is dat de staander ook niet meer kan verzakken.

Afmeting van de maaiplaat is 300 x 300 mm. dikte 2 mm, uitvoering verzinkt. De plaat is voorzien van een gat t.b.v. een staander rond 60 mm. en heeft 4 omgezette hoeken, die in de grond gedrukt worden zodat de plaat stabiel rond de staander ligt. Extra stabiliteit en dichtheid  kan worden verkregen door gebruik te maken van een stelring.

 

De afbeelding laat de onderkant van de maaiplaat zien. De punten van de plaat worden bij montage naar beneden gericht, zodat deze in de grond gedrukt kunnen worden.

De maaiplaat is een voorraad product

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Maaiplaat
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.