Staanders

staander behorende bij uw hekwerk. Selecteer de hoogte van uw hekwerk, de geleverde hoekpaal is dan ca. 80 cm langer.

Staanders in verzinkte uitvoering prijs (excl. btw) en levering per stuk.

Staanders in Ral kleur prijs (excl btw) en levering per set (2 stuks).

Vanaf € 9,90

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Staanders

De staander rond 60 mm is Nederland de meest gebruikte buis om hekwerk te plaatsen. Deze Multi functionele buis is sterk en duurzaam. Omdat de buis rond 60 mm. veel gebruikt wordt zijn er ook veel onderdelen voor. Zo bieden wij een scala aan producten voor diverse typen hekwerken aan voor de rond 60 mm staander. De rond 60 wordt hier aangeboden als staander voor hekwerk die in de grond geplaatst wordt (overlengte t.o.v. hekwerk hoogte ca 80 cm). Natuurlijk kan deze staander ook op een harde ondergrond geplaatst worden, daarvoor zijn voetplaten die los in de staander geschoven kunnen worden. De staander zal dan op de juiste lengte ingekort moeten worden. Na het inkorten d.m.v. slijpen of zagen is het verstandig om de staander bij te werken met wat verf of zinkspray

Als de staander in de grond geplaatst wordt, is slaan de beste manier, dan blijft de bodem stevig. De staander zal zich vullen met aarde en staat direct stevig, voor extra stevigheid zou een schetsplaat geplaatst kunnen worden. Als hulpmiddel voor het slaan met een voorhamer kan een slagkop gebruikt worden, bij gebruikt van een slagkop zal de staander niet of weinig beschadigen.

De staander wordt gebruikt voor;

 • Dubbelstaafmat hekwerk
 • Spijlenhekwerk
 • Harmonicagaas hekwerk
 • Plantsoen hekwerk
 • Speelveld afrasteringen
 • Lei constructies
 • Ligger voor barrière hekwerk
 • Diverse toepassingen in hekwerk

Staander rond 60 mm. behorende bij uw hekwerk. Selecteer de hoogte van uw hekwerk boven het maaiveld, de geleverde staander is dan ca. 80 cm langer.

 • Hekwerkhoogte 100 cm, werkelijke lengte staander = 1850 mm
 • Hekwerkhoogte 125 cm, werkelijke lengte staander = 2050 mm
 • Hekwerkhoogte 150 cm, werkelijke lengte staander = 2300 mm
 • Hekwerkhoogte 180 cm, werkelijke lengte staander = 2800 mm
 • Hekwerkhoogte 200 cm, werkelijke lengte staander = 2800 mm

De verzinkte staanders worden per stuk aangeboden, de staanders in een Ral kleur per paar (2 stuks).Om beschadigen tijdens vervoer te minimaliseren worden de gepoedercoate staanders per 2 stuks verpakt.

De staander rond 60 is een voorraad product.

Prijs per bundel (37 stuks) op aanvraag

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Staanders

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.