Zinkpspray

prijs per stuk excl. btw

€ 6,55

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Zinkspray

Stalen hekwerk wordt verduurzaamd door het thermisch te laten verzinken. Zink heeft de goede eigenschap om zich op te offeren voor het staal waarop het is aangebracht. Ook bij kleine beschadigingen zal het onderliggende materiaal niet doorroesten door de kathodische werking van het zink. Is de beschadiging wat groter is het belangrijk om die bij te werken met zinkverf, zodat er geen rode roestvorming op het verzinkte werk te zien is. Ook producten die thermisch verzinkt zijn en waar later aan geslepen, gezaagd of gelast wordt is zinkspay een uitkomst, Het ziet er weer uit als nieuw en is goed beschermd tegen corrosie.

De zinkspray hoort bij het gereedschap arsenaal van een hekwerker. Allround hekwerk biedt een handig busje zinkspray aan van 150 ml.

zinkspray 150 ml is een voorraad product

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zinkpspray

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.