Voetplaat voor staander 60 mm.

Prijs voor de voetplaten is per stuk

Vanaf € 17,75

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Voetplaat (inschuif)

De onmisbare voetplaat voor de staanders rond en vierkant 60 mm. De staanders rond en vierkant 60 mm zijn meest gebruikte staanders in de Nederlandse hekwerk branche. En omdat niet al het hekwerk in de grond geplaatst wordt is er regelmatig een voetplaat nodig. De ronde voet geeft een nette professionele uitstraling, de goede passing (rond 55 mm.) en de 330 mm. lengte geven een zeer grote stabiliteit. De staander kan d.m.v. een boorschroef geborgd worden.Een groot voordeel van een inschuifvoet is dat er weinig of geen regenwater in komt zodat de staander niet kapot vriest door opeenhoping van water.

De voetplaten zijn van staal en worden verduurzaamd door het thermisch verzinken en eventueel elektrostatisch poedercoaten in een van de standaard Ral kleuren 6009 = groen, 9005 = zwart of Ral 7016 = (grijs)antraciet

De voetplaten hebben wij ruim op voorraad!

De inschuifvoetplaat is ook goed bij poorten te gebruiken met een poortpaal van rond of vierkant 60 mm.De poortstaanders worden dan ingekort en over de inschuif voetplaten geplaatst.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Voetplaat voor staander 60 mm.

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.