Halve beugel Rond 60 mm.

prijs per halve beugel excl. BTW

Vanaf € 0,64

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Halve beugel Rond 60 mm.

De halve beugel rond 60 mm. wordt voor verschillende typen hekwerk gebruikt, veel wordt de halve beugel rond 60 mm. gezien in het spijlenhekwerk. Maar tegenwoordig ook als beugel voor dubbelstaafmat. De reden voor het gebruik in dubbelstaafmat is vaak een financiële reden. De beugel is lichter en kleiner dan de gebruikelijke langlip beugel en daarom ook voordeliger. Ook als er gebruik van vlechtband in het dubbelstaafmat wordt gemaakt is het vooral handig dat er een niet al te grote beugel is gebruikt. Als dubbelstaafmat in een ronding wordt geplaatst kan de halve beugel 60 mm. ook uitkomst bieden. De halve beugel wordt slechts om 1 staaf geklemd waardoor het eenvoudiger te verdraaien is.

De halve beugel is gemaakt van staalstrip 25 x 2 mm. en wordt geleverd in 4 variaties,

  • Halve beugel rond 60 mm. thermisch verzinkt
  • Halve beugel rond 60 mm. thermisch verzinkt gecoat in Ral 9005 (zwart)
  • Halve beugel rond 60 mm. thermisch verzinkt gecoat in Ral 6009 (groen)
  • Halve beugel rond 60 mm. thermisch verzinkt gecoat in Ral 7016 (antraciet)

De halve beugel rond 60 mm. is een voorraad product

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Halve beugel Rond 60 mm.

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.