Kunststof vlechtband

Kunststof vlechtband wordt geleverd per rol van 50 meter. Prijs per rol excl. Btw.

Vanaf € 65,00

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Kunststof vlechtband,

Kunststof vlechtband ook wel vlechtstroken of zichtband genoemd is een polyethyleen - UV gestabiliseerde band, met een breedte van 190 mm op rol van 50 meter geleverd. Het kunststof vlechtband is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in het dubbelstaafmat,- en enkelstaafmat hekwerk.

Gebruik van vlechtband in dubbelstaafmat hekwerk of poorten  geeft een aangenaam aanblik, het ontneemt het zicht en geeft daarmee privacy en het is een wind breker waardoor een behaaglijke plek op bijvoorbeeld een terras gecreëerd kan worden. De kunststof vlechtband is in 4 verschillende kleuren verkrijgbaar.

Namelijk in de kleuren;

  • groen (Ral 6009)
  • zwart (Ral 9005)
  • donkergrijs/ antraciet (Ral 7016) 
  • licht grijs (Ral 7030) De ral 7030 is een grijze kleur en past goed bij verzinkt materiaal, of als onderbreking in combinatie met 1 van de andere Ral kleuren.

Het vlechtband wordt op rollen van 50 meter geleverd en is eenvoudig op maat te snijden of knippen, hieronder een klein overzicht hoeveel u ongeveer nodig heeft per element

  • Dubbelstaafmat element met een hoogte van 103 cm is ca 10 meter vlechtband nodig
  • Dubbelstaafmat element met een hoogte van 123 cm is ca 15 meter vlechtband nodig
  • Dubbelstaafmat element met een hoogte van 143 cm is ca 18 meter vlechtband nodig
  • Dubbelstaafmat element met een hoogte van 163 cm is ca 20 meter vlechtband nodig
  • Dubbelstaafmat element met een hoogte van 183 cm is ca 23 meter vlechtband nodig
  • Dubbelstaafmat element met een hoogte van 203 cm is ca 25 meter vlechtband nodig

Kunststof vlechtband is uit voorraad leverbaar.

De aangegeven Ral kleur is een indicatie, kunststof komt dicht bij de aangegeven kleur, maar kan iets van de officiële Ral kleur afwijken! .

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kunststof vlechtband

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.