Popnagel 4.8 x 12 in kleur

Prijs van de popnagel in een Ral kleur is per stuk. excl. BTW

 

Vanaf € 0,09

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

De aluminium/staal Popnagel 4.9 m.m. x 12 mm. in diverse Ral kleuren

Een gewone aluminium popnagel of ook wel blindklinknagel of rivet genoemd van 4.9 mm. x 12 mm. maar nu gepoedercoat in een Ral kleur. Met deze bevestiging wordt het hekwerk compleet gemaakt. Een mooie gladde afwerking in de kleur van het hekwerk. Door de popnagel te gebruiken i.p.v. de  grotere boorschroef als bevestiging is er minder kans op haken, beschadigen en bezeren. Op scholen en peuterspeelplaatsen worden popnagels vaker gebruikt.De toepassing kan bij enkele stuks iets bewerkelijker zijn dan een eenvoudige boorschroef doordat er eerst voorgeboord moet worden, een extra voordeel is dat de popnagel lastig is te verwijderen. Voor de genoemde 4.9 mm. wordt er met een boor van 5.1 mm. voor geboord.

De popnagel wordt ook blindklinknagel of rivet genoemd en de bewerking poppen of blindklinken,

De techniek van het blindklinken in de productie is eenvoudig en tijd- en kostenbesparend. De te klinken materialen hoeven maar vanaf één kant bereikbaar te zijn, vandaar de term “blind” klinken.
De blindklinknagel bestaat uit twee delen: de huls en de trekpen. De huls wordt vervormd wanneer de blindklinknagel wordt geplaatst en hierdoor worden de materialen aan elkaar geklonken. De functie van de trekpen is het vervormen van de nagelhuls. Daarom is de trekpen ook altijd steviger/sterker dan de huls. De trekpen breekt op het juiste moment af, zodat de huls de juiste vervorming krijgt. De breukbelasting kan worden aangepast om de trekpen eerder of later af te laten breken.

De rivet,popnagel in kleur is uit voorraad leverbaar!.

De kleuren die wij op voorraad hebben zijn; Ral 9005 = zwart, Ral 6009 = groen, Ral 9010 = Wit, en Ral 7016 = antraciet

Bij afname van 200 stuks popnagels wordt de stalen HSS boor van 5.1 mm gratis meegeleverd.

De gladde afwerking van een popnagel verhoogd de veiligheid van het hekwerk, een popnagel in kleur maakt het speciaal.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Popnagel 4.8 x 12 in kleur

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.