Band RVS rond 42, 60 of 89 mm

Genoemde prijs (excl. btw) is per band rond 42, 60 of 89 mm excl. bevestigingsmateriaal.

Vanaf € 0,80

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Band RVS rond 42,60 of 89 mm

RVS banden rond 42, 60 of 89 mm worden met name voor gaashekwerk gebruikt om een verbinding te maken met de staander rond 42, 60 of 89 mm. Zowel de einddoppen, voor de onder, tussen,- en/of bovenbuis, als de puntdraden op de hoek of eindpalen worden vastgezet met deze RVS banden.
RVS banden worden in combinatie met versteviging hoeken en zeskantbout met zeskantmoer m8 gebruikt.de banden kunnen d.m.v. een popnagel of boorschroef geborgd worden op de staander tegen eventueel verschuiven

Band RVS rond 42, 60 of 89 mm is nu verkrijgbaar in verschillende kleuren;

  • Band rond 42 mm in RVS kleur en in Ral 6009 ( groen)
  • Band rond 60 mm in RVS kleur, in Ral 6009 ( groen) en in Ral 9005 (zwart)
  • Band rond 89 mm in RVS kleur, in Ral 6009 ( groen) en in Ral 9005 (zwart)

RVS band is een voorraad product

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Band RVS rond 42, 60 of 89 mm

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.