Draadklem

Prijs per draadklem (excl.BT)

€ 0,32

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Draadklem,

De RVS draadklem wordt in de hekwerken gebruikt om spandraden in een hekwerk vast te zetten en op hoogte te plaatsen. De draadklem kan op verschillende profielen en materialen geplaatst worden.

De draadklem voorkomt dat de draad op de staander zakt, met name bij grote overspanningen en taludstukken is een draadklem aan te bevelen.Een draadklem kan eenvoudig met een boorschroef op een stalen staander geplaatst worden.

Als de draden strak en recht geplaatst zijn in het hekwerk geeft dit naast een nette ook en zeer professionele uitstraling. Het gaas kan op deze manier strak tegen de staanders geknoopt worden. Een draadklem maakt het verschil.

De roestvast stalen draadklem 2 mm. is een voorraad product

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Draadklem

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.