Aluminium aansluiting voor spijlenhekwerk

Prijs per stuk excl. BTW

Vanaf € 1,70

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Aluminium aansluiting voor spijlenhekwerk

De aluminium aansluiting voor spijlenhekwerk ook wel aluminium proppen of pasvak proppen genoemd worden in alle typen spijlenhekwerk gebruikt. afhankelijk van de bevestiging op de paal. Als er een vak moet worden ingekort kan er eenvoudig een verbindingsstuk worden geplaatst om het hekwerk aan de staander te kunnen bevestigen Er worden twee verschillende typen aangeboden, nl; voor een blinde verbinding en voor een bout-moer verbinding.Bij het bestellen van een Alluminium aansluiting moet vooral gekeken worden naar de boven en onder koker,, of dit een koker 50 x 25 of een koker 50 x 30 is

Variaties

  • blinde verbinding voor koker 50 x 25
  • blinde verbinding voor koker 50 x 30
  • oog verbinding voor koker 50 x 25
  • oogverbinding voor koker 50 x 30

De aluminium aansluiting voor spijlenhekwerk is een voorraad product

Wordt alleen in aluminium kleur aangeboden

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aluminium aansluiting voor spijlenhekwerk

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.