Anti-dreunrubber voor langlipbeugel

prijs per set (2 stuks) excl. BTW

Vanaf € 3,10

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Anti-dreunrubber voor langlipbeugel,

De Dubbelstaafmat is een graag gebruikt product voor bijvoorbeeld speelkooien, pannaveldjes,  voetbal,- en korfbalvelden. Een groot nadeel is het geluid. Als tijdens het spel de bal in het hekwerk komt, geniet de hele omgeving mee. Een oplossing zou een inplak rubber voor langlipbeugels kunnen zijn. Door deze zelfklevende rubber strip met gaten in de langlipbeugel te plakken wordt het geluid een stuk minder luid. Het meeste geluid komt door de trilling in de beugels op de staanders en de mat. Staal op staal geeft een schel geluid, het rubber voor langlipbeugel dempt dat geluid. Vanwege deze demping wordt het zelfklevenderubber, het anti-dreun voor dubbelstaafmat hekwerk genoemd

Voordelen van dit product zijn;

  • Geluid reducerend effect
  • op maat van de langlip beugels
  • voorzien van sleufgaten
  • eenvoudige montage
  • zelfklevend

Allround hekwerk biedt het zelfklevende Anti-dreunrubber in 2 maten aan ;

Anti-dreunrubber voor langlipbeugel is een voorraad product en wordt per set (2 stuks aangeboden)

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Anti-dreunrubber voor langlipbeugel

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.