Eindpalen

Eindpaal behorende bij uw hekwerk. Selecteer de hoogte en kleur van uw hekwerk, de geleverde hoekpaal is dan 80 cm langer.

Prijs per eindpaal compleet excl. btw

Vanaf € 29,00

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen









Veilig betalen









Eindpaal,

Met een eindpaal stopt of begint het geplaatste of het te plaatsen hekwerk. Een hekwerk eindigt vaak in een aansluiting op een muur of poort.,echter als dit niet mogelijk is dan wordt er gebruik gemaakt van de eindpaal. Allround hekwerk biedt met dit product een complete eindpaal die past bij het door u bestelde hekwerk.

Een eindpaal behorende bij uw hekwerk. Selecteer de hoogte en kleur van uw hekwerk, de geleverde hoekpaal is dan ca. 80 cm langer. Alle benodigde onderdelen voor het specifieke hekwerk worden dan bijgevoegd. Met de keuze van dit product zijn er geen zorgen meer of alle onderdelen wel zijn geselecteerd.

Wanneer er alleen eindpalen besteld worden, graag een zo duidelijk mogelijke omschrijving van het type hekwerk waarop deze eindpaal moet aansluiten. Voor de hoeken in het hekwerk worden complete hoekpalen aangeboden

De palen en onderdelen zijn voorraad producten.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Eindpalen

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.