Langlip eindbeugel

De genoemde prijs excl. btw is per eindbeugel exclusief bevestiging materiaal.

Vanaf € 1,12

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

De langlip eindbeugel

De langlip eindbeugel wordt gebruikt bij dubbelstaafmat hekwerk (DSM). met rond 60 mm staanders.
Per bevestigingspunt op de staander is er een eindbeugel nodig voorzien van 1 RVS bout m8 met moer.
Voor extra beveiliging kunt u gebruik maken van slotbout en breekmoer.
Per staander zitten en minimaal 2 beugels op een eindpaal afhankelijk van de hoogte van het hekwerk, 2, 3 of meer bevestigingspunten.

Minimaal 1 van de eindbeugels wordt geborgd, eventueel door een popnagel(in kleur) of een boorschroef (in kleur) om het verzakken van de mat op de staander tegen te gaan. Hiervoor is standaard een bevestiging gat achter in de eindbeugel aangebracht

Met de langlip eindbeugel is niet alleen het einde van een hekwerk te creëren maar ook kunnen hoeken in diverse graden gemaakt worden. Ook als bovenste beugel bij een springpaal is de eindbeugel een nette oplossing.De langlipbeugel klemt  over 2 verticale stangen van de mat, de gewone kapbeugel klemt over 1 verticale stang,hierdoor de benaming langlip beugel.

De langlip eindbeugels zijn standaard op voorraad in de uitvoering;

  • Thermisch verzinkt
  • Thermisch verzinkt en gepoedercoat in Ral 6009 (groen)
  • Thermisch verzinkt en gepoedercoat in Ral 9005 (zwart)
  • Thermisch verzinkt en gepoedercoat in Ral 7016 (antraciet)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Langlip eindbeugel

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.