Kunststof beugel voor rond

prijs excl. BTW per complete beugel (kunststofring ,RVS beugel, 2 M6 moeren en 2 afdekdopjes)

Vanaf € 1,48

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Kunststof beugel voor rond

Deze Kunststof beugel voor rond wordt gebruikt om dubbelstaafmatten aan de voorzijde van een ronde staander te monteren. Het voordeel om op deze manier te monteren is dat de staanders, net zoals bij de koker 60 x 40 staanders, achter de matten staan. Er wordt een zichtzijde gecreëerd aan het hekwerk. De zichtzijde is volledig van matten.

Deze manier van montage wordt veel toegepast bij bijvoorbeeld een hondenren,  maar dan worden de matten aan de binnenzijde gemonteerd. Honden lopen graag dicht langs het hekwerk en komen op deze montage manier geen staanders tegen.

De kunststof beugel voor rond wordt gebruikt in combinatie met de afdekdop met ophanghaken aan de voorzijde.

De beugel is een voorraad product

uitvoering

  • Kunststofbeugel voor rond 60 mm. (bestaat uit kunststofring, RVS beugel, 2 M6 moeren en 2 afdekdopjes)
  • Kunststofbeugel voor rond 48 mm. (bestaat uit kunststofring, RVS beugel, 2 M6 moeren en 2 afdekdopjes)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kunststof beugel voor rond

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.