Paalklem voor dubbelstaafmat

Prijs per stuk excl. BTW

Vanaf € 0,45

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Paalklem voor dubbelstaafmat

Deze uit hard kunststof geproduceerde paalklem voor dubbelstaafmat is geschikt om het type dubbelstaafmat 8/6/8 te bevestigen op een rechthoekige of vierkante staander. De 2 dubbelstaaf matten worden tegen elkaar, aan de voorzijde van de staander d.m.v. de paalklem en een boorschroef op de staander bevestigd. In combinatie met een omsteekdop met haken wordt de montage zeer eenvoudig. De paalklem wordt alleen in de kleur zwart aangeboden en is goed te combineren met groen antraciet of verzinkte matten.

De paalklem voor dubbelstaafmat hekwerk wordt aangeboden zowel met als zonder een verzinkte boorschroef. Zonder boorschroef omdat er dan een eigen (veiligheid) schroef gebruikt kan worden en met een boorschroef voor het gemak en het voordeel van de combinatie prijs.

De paalklem voor dubbelstaafmat is een voorraad product

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Paalklem voor dubbelstaafmat

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.