Afdekdop

Genoemde prijs is per dop. De diameter is 42 mm,60 mm. of 89 mm

Vanaf € 0,49

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

De Afdekdop,

Zwarte kunststof overschuifdop voor staander rond 42 mm, 60 mm en 89 mm. Worden gebruikt bij diverse hekwerken, eind en hoekpalen. de rond 89 mm wordt veel op dubbelstaafmat ballenvanger staanders en poortpalen gebruikt. Ideale afdek doppen voor vele situaties.

De dop is niet alleen voor het afwerken van de paal, naast een esthetische functie heeft de dop ook een praktische functie. Door een staander af te dekken zal er zich geen of weinig water in de staander ophopen Waardoor de staander in de jaargetijden met strenge vorst, niet kapot zal vriezen.

Het is een behoud voor het hekwerk om eens per jaar de bestaande doppen te controleren en bij schade, breuk of vermissing de afdekdop te vervangen.

De zwarte kunststof dop is een standaard voorraad product.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Afdekdop

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.