Afdekdop aluminium voor rond

Prijs per dop excl. btw

Vanaf € 1,60

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Afdekdop Aluminium voor rond,

De gegoten aluminium afdekdop voor rond wordt aangeboden in twee verschillende maten nl; rond 60 en rond 90 mm. De afdekdop of paalkap wordt over de paal geschoven. De afdekdop wordt ook wel overschuifdop of paalkap genoemd. Een ideale afwerking voor zowel hekwerk staanders als poortpalen. Ten opzichte van de kunststof afdekdoppen is de afdekdop aluminium voor rond duurzamer en geeft een luxere uitstraling.De afdekdop aluminium voor rond wordt in de maat rond 60 mm standaard in de kleuren groen en zwart aangeboden, er kan op verzoek in elke andere Ral kleur geleverd worden.

De afdekdop aluminium voor rond wordt veelal gebruikt op de staanders van een hekwerk bij scholen, speelplaatsen, sportvelden en openbare terreinen waar doppen vaak vastgezet worden. De aluminium dop kan d.m.v. een popnagel (eventueel in kleur) eenvoudig gefixeerd worden aan de staander.

De Afdekdop aluminium voor rond wordt in de volgende varianten aangeboden;

  • Afdekdop aluminium voor rond 60 mm.
  • Afdekdop aluminium voor rond 60 mm. in zwart (Ral 9005)
  • Afdekdop aluminium voor rond 60 mm. in groen (Ral 6009)
  • Afdekdop aluminium voor rond 90 mm. alleen voorradig in Aluminium kleur.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Afdekdop aluminium voor rond

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.