Aluminium afdekdop Bol

prijs per dop excl. btw

€ 3,95

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Aluminium afdekdop Bol

De gegoten aluminium afdekdop bol voor rond wordt aangeboden in rond 60 mm. De aluminium afdekdop bol of paalkap wordt in de paal geschoven. De afdekdop bol wordt ook wel bolle paalkap genoemd. Een ideale afwerking voor zowel hekwerk staanders als poortpalen. Ten opzichte van de kunststof afdekdoppen is de afdekdop aluminium voor rond duurzamer en geeft een luxere uitstraling.De afdekdop aluminium voor rond wordt in de maat rond 60 mm standaard in aluminium kleur aangeboden en kan op verzoek in elke andere Ral kleur geleverd worden.

De aluminium afdekdop Bol voor rond wordt veelal gebruikt op de staanders van een hekwerk bij scholen, speelplaatsen, sportvelden en openbare terreinen waar doppen vaak vastgezet worden. De aluminium dop kan d.m.v. een popnagel (eventueel in kleur) eenvoudig gefixeerd worden aan de staander. Ook bij laag hekwerk of kleine Pannavelden is deze bolle aluminium paalkap populair de bolle afgeronde afwerking maakt het object veiliger.

De aluminium afdekdop Bol wordt geleverd in rond 60 mm en aluminium kleur.

Dit product is op voorraad

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aluminium afdekdop Bol

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.