schuifpoortwiel 100 mm.

prijs van het schuifpoort wiel is per stuk, excl. btw

€ 37,50

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Schuifpoortwiel 100 mm.

Dit wiel is een onderdeel van een tandemwielstel, een klein framewerk met 2 wielen die onder een vrijdragende stalen schuifpoort met ronde onderbalk geplaatst wordt. Deze veel verkochte poorten zijn destijds gefabriceerd en verkocht door de firma B&G hekwerk onder de naam octaliner. Bij groot onderhoud worden alle wielen vervangen, met name bij de geautomatiseerde exemplaren is het belangrijk dat deze zware poorten soepel rollen. Ook bij de handbediende poorten is het fijn wanneer deze met weinig kracht te openen zijn.

Het schuifpoortwiel 100 mm is een voorraad product

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:schuifpoortwiel 100 mm.

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.