Schuifpoort wiel 180 mm.

 

 

 

 

 

 

 

 

Prijs van het wiel is per stuk excl. BTW

 incl. 2 lagers

€ 67,50

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Schuifpoort wiel 180 mm v.v. 2 lagers,

Deze schuifpoortwielen 180 mm worden al vele jaren op vele vrijdragende stalen schuifpoorten gebruikt, De wielen worden als wielstel op een montage plaat geplaatst. Op een poort zitten gebruikelijk 2 wielstellen(4 wielen van 180 mm) gemonteerd, de wielstellen zijn aan de binnenzijde van de portalen gemonteerd waar de poort tussendoor rolt. Bij groot onderhoud aan de schuifpoort worden alle (ook de kleine geleidewielen) wielen vervangen,waardoor  de poort weer als nieuw heen en weer te schuiven is. Met name bij de geautomatiseerde poorten is het belangrijk dat de poort soepel rolt.

Afmeting;

  • Buitenwerks rond 180 mm x breedte 51 mm.
  • loopvlak binnenwerks rond 160 mm x breedte 33 mm.
  • lager rond 50 mm.

Deze wielen hebben wij standaard op voorraad.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Schuifpoort wiel 180 mm.

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.