Dubbelwiel

Prijs per stuk excl. btw

€ 125,00

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Dubbelwiel

Het dubbelwiel is een veelgebruikt wiel voor schuifpoorten, het dubbelwiel met een asmaat van 20 mm heeft een buitenwerkse maat rond 140 mm en heeft een totale breedte van 60 mm. De tussen afstand is 15 mm.

Het dubbelwiel is op verschillende manieren in diverse schuifpoorten gebruikt. Meestal boven waar de puntenkam tussen het wieldoor geleid wordt.

 

Het dubbelwiel is een voorraad product

Voorraad is momenteel zeer beperkt, Wij hebben nieuwe voorraad in bestelling staan echter door de schaarste van het product vulkolan lopen de levertijden op naar ca 26 weken. Waardoor wij moeilijk onze voorraad kunnen sturen. Wij gaan ervan uit dat dit een tijdelijk probleem is .

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dubbelwiel

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.