Bevestigingsbeugel-paneelklem

Genoemde prijzen zijn per bevestigingsbeugel.

Vanaf € 0,37

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Bevestigingsbeugel ook wel Paneelklem genoemd is een handige beugel en wordt gebruikt voor vele doeleinden gebruikt. Als paneelklem worden de gaaselementen bevestigd op hout kunststof of steen.

De Bevestigingsbeugel is er in 3 verschillende maten en in twee uitvoeringen namelijk een verzinkte en roestvaststalen uitvoering,

De Afmetingen zijn;

  • 20 x 38 x 2.0 mm. is te gebruiken voor gaasmatten met staven tot en met 5 mm dikte.
  • 20 x 45 x 2.0 mm. is te gebruiken voor gaasmatten met staven tot en met 6 mm dikte.
  • 20 x 49 x 2.0 mm. is te gebruiken voor gaasmatten met staven tot en met 8 mm dikte.

Om een goede klemkracht te verkrijgen is de juiste bevestigingsbeugel belangrijk Met een passende bevestigingsbeugel zit de gaasmat stevig tegen de staander geklemd. De bevestigingsbeugel is zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bevestigingsbeugel-paneelklem

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.