schroef adapter

Prijs van de schroef adapter is per stuk

€ 29,50

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Schroef adapter

Deze speciale schroef adapter bieden wij aan om de boorschroef T25 gecoat, op een veilige en zekere manier aan te brengen. De schroef adapter is in diepte instelbaar en kan worden geborgd. De niet magnetische bolkop kan ook met een standaard bit worden aangebracht echter met deze speciale schroef adapter wordt de bolkop geklemd en kan daardoor niet of moeilijk wegschieten.Het werkt een stuk effectiever.

Dit uniek stukje gereedschap ligt op voorraad.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:schroef adapter

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.