Deurkruk Ovaal

Prijs voor een compleet stel (excl. BTW)

€ 22,15

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Deurkruk ovaal,

de deurkruk ovaal waarvan het grip gedeelte een ovale vorm heeft. De deurkruk ovaal is vervaardigd van aluminium en uiterst geschikt voor buitengebruik. Uw poort krijgt een geheel eigen uitstraling met deze design kruk.

De deurkruk ovaal wordt als compleet klinkstel aangeboden. Binnen en buiten kruk, krukstift en 2 kunststof afdicht ringen. De kruk wordt door middel van een inbus boutje gefixeerd op de krukstift.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Deurkruk Ovaal

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.