Deurkruk Sier met rozetten

prijs per stuk excl. btw

€ 17,10

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Deurkruk Sier met rozetten

De deurkruk sier met rozetten heeft zijn naam te danken aan haar sierlijke vorm en de toepassing in de sierpoorten. de deurkruk vervaardigd uit aluminium wordt geleverd in de kleur Ral 9005 (=zwart).De deurkruk sier met rozetten wordt geleverd incl rozetten en krukstift, de kruk wordt door middel van een inbus bout gefixeerd op de krukstift

Deze sierkruk is voor buiten toepassing!

De Deurkruk sier is een voorraad product.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Deurkruk Sier met rozetten

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.