Magneetslot voor draaipoort

Vanaf € 225,00

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Magneetslot voor draaipoort

Een uniek product van Locinox het magneetslot voor draaipoorten, elke situatie heeft zijn eigen oplossing nodig in veel gevallen kan dat voor draaipoorten een magneetslot zijn. Magneet sloten vinden steeds meer hun weg in de toegangscontrole en perimeterbeveiliging. De voordelen van deze oplossing zijn dan ook voor de hand liggend; door de elektrische sturing kan elk toegangscontrolesysteem er op aangesloten worden. Het sluiten gebeurt geruisloos en bij stroomuitval is de poort vrij om te openen.

Doordat het magneetslot een inbouw slot is, kan dit slot onopvallend en esthetisch gemonteerd worden. Bij een gemonteerd magneetslot blijft de maximale doorgang behouden, omdat het slot volledig in de poortpaal gemonteerd wordt. De Quick-Fix verbinding voorziet het magneetslot van een vlotte montage mogelijkheid. Door de gegarandeerde trekkracht van 250 kilogram kan het magneetslot extreme situaties en weeromstandigheden aan. De stootrubbers voorkomen beschadigingen aan de draaipoort bij onbehouwen gebruik, terwijl de flexibele montage van de tegenplaat ervoor zorgt dat ook bij een niet perfect afgestelde poort het magneetslot blijft werken.

Het magneetslot voor draaipoort wordt geleverd in 2 kleuren

  • Ral 9005
  • Zilver kleurig

Specificaties

  • Een gegarandeerde trekkracht van 250 kilogram (getest op elk slot)
  • Duurzaamheid 500 uur zoutnevel resistent, SGS gecertificeerd (ISO 9227)
  • 2 lagen coating voor buitengebruik
  • Met kick-off systeem tegen remanent magnetisme
  • Verbruik;460mA/12V of 230mA/24V
  • 2 jaar product garantie
  • Montage d.m.v. Quick-Fix
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Magneetslot voor draaipoort

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.