Muurplaat voor schanier

Prijs per muurplaat (excl. btw)muurplaat voor poortscharnier,M16 met u-profiel

 

Vanaf € 9,75

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Muurplaat voor scharnier,

De muurplaat voor schanier wordt gebruikt als de poort strak tegen een muur wordt geplaatst en er geen plaats of ruimte is voor een poortpaal. De poort wordt op deze manier aan de muur gehangen. Vaak komt men dicht tegen de muur, de fundatie van de muur tegen of er ligt een hemelwater afvoerbuis (HWA) in de grond. Dan wordt er een muurplaat voor scharnier gebruikt.

Om beschadigen, scheuren of afbrokkelen van de stenen muur te voorkomen is het verstandig om de muurplaat niet te dicht op de rand te plaatsen.

Muurplaten zijn er in verschillende uitvoeringen voor verschillende uitvoeringen van scharnieren.

  • muurplaat met verstelbare moer (M18, M20, M22, M24 en M27)
  • Muurplaat voor poortscharnier M16

levertijd voor dit product is ca. 1 week (in kleur op aanvraag)

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Muurplaat voor schanier

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.