Poortscharnier RVS met inlasmoer

Prijs per stuk excl. btw.

Vanaf € 31,60

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Poortscharnier rvs met inlasmoer,

Net zoals de verzinkte uitvoeringen is er ook een poortscharnier in een rvs uitvoering. De Rvs uitvoering wordt veelal gebruikt aan de kust of bij zwembaden waar een hogere corrosie bestendigheid vereist wordt, of waar hygiëne een grote rol speelt en verzinkte materialen niet gebruikt ogen worden  zoals bijvoorbeeld in de vleesverwerkende industrie. Daarnaast is het een product voor de fijnproever, een poortscharnier met een mooie uitstraling wat ook moor blijft.

Het poortscharnier rvs met inlasmoer wordt aangeboden in de variaties;

  • Poortscharnier RVS 304, M20 lang 80 mm ,  met u-profiel en inlasmoer.
  • Poortscharnier RVS 304, M24 lang 100 mm , met u-profiel en inlasmoer.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Poortscharnier RVS met inlasmoer

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.