Slagboom handbediend met contragewicht en vaste vorkvoet (WES150)

Prijs per stuk excl. btw

Vanaf € 1.964,20

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Slagboom handbediend met contragewicht en vaste vorkvoet (WES150)

Deze middelzware handbediende slagboom WES150 heeft een contragewicht en een vaste vorkvoet. deze handbediende slagboom kan op vele locaties in een vaste opstelling geplaatst worden. Zowel de zuil als de vaste voet kunnen vast gebout of  met beton ingestort worden.

In een enkele opstelling met de vaste vorkvoet kan de handbediende slagboom WES150 gebruikt worden voor overspanningen van 4 tot 8 meter, in combinatie met een tweede slagboom met gebruik van inklapbare steunen kan de WES150 zelfs een overspanning van 16.5 meter bereiken, met een hoogte van 100 cm boven maaiveld.

De wit gepoedercoate ovale aluminium boom (102 x 82 mm.) in Ral 9010 is voorzien van rood-witte reflecterende strepen en anti zit profiel. Vanaf 6.5 meter boom lengte bestaat deze uit 2 delen die worden gekoppeld De hoofd zuil en de vorkvoet zijn uit solide laser gesneden staal elementen gelast en daarna thermisch verzinkt en voorzien van een poedercoating in de kleur 3020(verkeersrood)

Standaard is de handbediende slagboom door middel van een profielcilinderslot aan de hoofdzuil af te sluiten. Als alternatief kan een "simpel" driekant slot  (eventueel achteraf) gemonteerd worden. Tevens is de  slagboom gedempt en voorkomt daarmee een onverwachte en onbedoelde harde boom opslag.

Horizontale aanpassingen van +2% / -1% van de boom is mogelijk.

Slagboom handbediend met gasveer en vaste vorkvoet,

  • uitvoering in 4 meter overspanning (41131546)
  • uitvoering in 5 meter overspanning (41131552)
  • uitvoering in 6 meter overspanning (41131565)
  • uitvoering in 7 meter overspanning (41131575)

Dit product heeft een levertijd van ca. 3 weken

 

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Slagboom handbediend met contragewicht en vaste vorkvoet (WES150)

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.