Slotopvang SECURA muurbevestiging

Slotopvang SECURA muurbevestiging

prijs per slotopvang incl muurbevestiging. (excl. btw)

SKU a-16100

Opties

Omschrijving / Slotopvang SECURA muurbevestiging

Slotopvang SECURA muurbevestiging

voor enkele draaipoorten met gepatenteerd verankeringssysteem. De slotopvang SECURA geeft garandeert een stevige en veilige vergrendeling van de poort!

Wij krijgen regelmatig de vraag kan een poortje ook op een muur sluiten, omdat de paal langs de muur niet in de grond kan, vanwege fundatie of hemelwater afvoer. Dan zijn er een aantal oplossingen zoals de poortpaal inkorten en op de muur schroeven etc. maar een nette oplossing voor een Locinox slot was er nog niet echt. Nu hebben we een muurplaat met een slotopvang die eenvoudig op de muur bevestigd kan worden.

De robuuste aluminium slotopvang SECURA van Locinox aangepast voor muurbevestiging De aanslag van de slotopvang als muurbevestiging is verkrijgbaar in 4 standaard kleuren, om geluid te reduceren is de aanslag voorzien van een stootrubber. Door het gepatenteerde verankeringssysteem van roestvast staal (de paddenstoel) wordt uithaken van de poort voorkomen.

De opvang wordt aan de muur bevestigd door middel van 2 meegeleverde pluggen en draaibouten, de slotopvang SECURA muurbevestiging is zowel links als rechtsom (naar binnen-buiten draaiend) te monteren.

De Slotopvang Secura muurbevestiging wordt aangeboden in de klur

  • Zwart Ral 9005
  • Groen Ral 6009
  • Antraciet Ral 7016
  • Thermisch verzinkt

Slotopvang SECURA muurbevestiging is een voorraad product.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Slotopvang SECURA muurbevestiging
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.