Smalslot voor kokerstijl

slot voor koker 40

Prijs per stuk excl. BTW en excl. cilinder en krukstel.

€ 57,50

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Smalslot voor kokerstijl,

Het smalslot voor kokerstijl is een veelgebruikt slot in enkele en dubbele poorten. Het slot heeft een inbouw diepte van slechts 40 mm. De roestvast stalen voorplaat heeft de maat van 24 x 245 mm.De steek van de dag en nacht schoot is h.o.h. ca..100 mm. Steek van krukstel - eurocilinder is h.o.h. 92 mm.(zie schets voor de exacte maten)

Dit kwaliteits slot is ideaal voor buitengebruik.

Het smalslot voor kokerstijl is een voorraad product.

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Smalslot voor kokerstijl

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.