Let op: Vanaf 5 augustus t/m 23 augustus is ons magazijn gesloten i.v.m. de bouwvak, bestelingen geplaatst in deze periode zullen vanaf 26 augustus weer worden uitgeleverd.

De nummer 1 van Nederland
Zakelijk en particulier aanbod
Advies van professionals
Levering Benelux

Spijlenhekwerk

SpijlenhekwerkBent u op zoek naar hét aanbod voor spijlenhekwerk? Dit is een zeer gewilde vorm van hekwerk die veel toepassingen kent. Dan wilt u natuurlijk wel een aanbod dat gepaard gaat met gunstige voorwaarden. De zekerheid van kwaliteit is daarnaast van groot belang. Dan zijn wij het adres voor u: Hekwerk-kopen.nl. Onder andere geven wij u het aanbod aan spijlenhekwerk, maar ook nog veel meer. Hekken en de toebehoren kunnen zeer verschillend zijn, afhankelijk van het gebruik. Maar ook onderling wilt u voldoende keuze. Ons uitgebreide assortiment staat u ter beschikking. Van het afzetten van een bedrijventerrein tot de afrastering van een sportveld, u ontdekt de mogelijkheden bij ons. Kijk dus rond en ontdek uw ideale hekwerk en wat u verder nodig heeft bij ons.

Het aanbod aan spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk is een duidelijke manier om te zeggen ‘tot hier en niet verder’. Maar dat betekent niet dat u daar geen keuze in mag hebben. Wat te denken van ons aanbod voor een hek met doorgestoken spijlen? Deze komt met een spijlenvak dat voorzien is van een koker. Ronde spijlen met thermisch verzinkte vakken, verkrijgbaar in meerdere kleuren. Ook heeft u de keuze uit een glad afgewerkt spijlenhekwerk. Ook bij dit type hek zijn de vakken thermisch verzinkt en is het hek voorzien van ronde spijlen. Wilt u helemaal zeker zijn dat uw terrein is afgeschermd? Dan is ons een spijlenhekwerk met scherpe puntenkam de oplossing voor u, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Met een maximale hoogte van 250cm denken onverlaten goed na willen ze proberen toegang te verkrijgen. De scherpe punten zijn afschrikwekkend en geven een duidelijk signaal af. Ook losse staanders zijn een optie bij ons. U kunt bij ons terecht voor een spijlenhekwerk en nog veel meer. Een barrièrehekwerk bijvoorbeeld is ideaal voor veel bedrijven en organisaties. U voorkomt er mee dat mensen met de fiets of auto ergens toegang tot kunnen verkrijgen. Een dubbelstaafmat is de oplossing voor als spijlen en harmonicagaashekwerk niet toereikend zijn. Zo’n hek is gemaakt voor het zware werk. De panelen zijn gemaakt van stalen draden en dankzij de afmetingen is overklimmen zo goed als onmogelijk. Slechts voorbeelden van wat we u kunnen aanbieden. Ook alle toebehoren, accessoires en losse onderdelen vindt u terug bij ons.

Snel thuisbezorgd in de gehele Benelux

Kwaliteit is erg belangrijk. Maar daar houdt het bij ons niet mee op. Zowel bedrijven als particulieren zijn welkom bij ons en kunnen genieten van ons aanbod, dat gepaard gaat met scherpe prijzen. Het is mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen. Als het echter gaat om een levering, dan kunt u een snelle levertijd verwachten. Wij bezorgen in de gehele Benelux. Ook maatwerk is mogelijk. Geef uw wensen door en wij nemen contact met u op om uw mogelijkheden te bespreken.   06 - 52 53 98 51  info@hekwerk-kopen.nl   Hekwerk - Hekwerk Groningen - Hekwerk Heerenveen - Hekwerk Leeuwarden - Hekwerken Drachten - Hekwerken Heerenveen - Hekwerken Leeuwarden - Poorten Heerenveen - Poorten Leeuwarden - Spijlenhekwerk

Spijlenhekwerk - Hekwerk-kopen.nl

Spijlenhekwerk Spijlenhekwerk Spijlenhekwerk