Spindel met aluminium gietstuk

Prijs per spindel met aangegoten aluminium blok!

€ 24,50

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Spindel met aluminium gietstuk,

Spindel M16 met aangegoten aluminium gietstuk voor poort scharnieren. Een essentieel onderdeel voor een groot assortiment enkele en dubbele poorten. Met name bij de industriële uitvoeringen is deze spindel door vele hekwerkproducenten gebruikt. Een onderdeel wat bij aanrijden van de poortvleugel kan verbuigen of knappen waardoor de poort niet meer werkt of af te stellen is.

Dit onderdeel hebben wij op voorraad!

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spindel met aluminium gietstuk

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.