Steunwiel

prijs per stuk excl. btw

€ 69,00

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Steunwiel

Hoewel wij adviseren om zo langmogelijk een poort vrijdragend te houden is af en toe een steunwiel toch de betere oplossing. Als een steunwiel wordt toegepast gebruik dan een wiel wat mee veert en niet af en toe de grond raakt of de poortvleugel omhoog duwt. Dat voorkomt vervelend situaties als knellen, verbuigen en stoten.

Daarvoor bieden wij aan, het verend steunwiel. Een wiel dat met de glooiing meeloopt en de vleugel optimaal blijft ondersteunen

Het wiel heeft een hoogte van 325mm. diameter van het wiel is 80mm. (totaal gewicht 1.32 kg)

Het steunwiel heeft aan de achterzijde montage gaten, zodat dit wiel eenvoudig op de kopstijl van de poortvleugel gemonteerd kan worden.

Het steunwiel is een voorraad product

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Steunwiel

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.