Let op: In mei zal ons bedrijf verhuizen naar een ander pand. Levertijden kunnen daarom een kleine vertraging oplopen t.o.v. de aangegeven levertijden. Uiteraard doen we ons best om de levertijden zo kort mogelijk te houden.

De nummer 1 van Nederland
Zakelijk en particulier aanbod
Advies van professionals
Levering Benelux
Tapp-e Laadmodules voor hekwerk

Tapp-e Laadmodules voor hekwerk

Nieuw bij Hekwerk Kopen! Schaalbaar, makkelijk & 100% Dutch design.
<p>Makkelijk<strong>&nbsp;opschalen</strong></p>

Makkelijk opschalen

Tapp-e laadoplossingen zijn gebaseerd op modulaire technologie. Dit maakt het mogelijk om makkelijk en snel op te schalen. Per acht laadpunten heb je bijvoorbeeld maar één basis nodig en je kunt snel en makkelijk uitbreiden.

<p>Optimaal<strong> </strong>gebruik&nbsp;<strong>van ruimte</strong></p>

Optimaal gebruik van ruimte

Dankzij slimme connectoren kunnen Tapp-e laadoplossingen op ieder hekwerk gemonteerd worden. Omdat je laadpunten nu eenvoudig kunt integreren met hekwerk hoef je geen laadzuilen of -palen te plaatsen. Op deze manier maak je optimaal gebruik van beschikbare ruimte en aanwezige infrastructuur, het hekwerk.

<p>Zonder te<strong>&nbsp;graven</strong></p>

Zonder te graven

Alle elektronica, bekabeling en de laadpunten zelf zijn in een uniek aluminium profiel weggewerkt. Het is daarom niet nodig om delen van het terrein te ontgraven voor het leggen van kabels. Dit maakt het bovendien makkelijk om extra punten toe te voegen.

<p>Ontwikkeling en productie<strong>&nbsp;in Nederland</strong></p>

Ontwikkeling en productie in Nederland

Tapp-e werkt onder andere met laadpunten van Cube Charging. Deze laadpunten zijn razendsnel, werken met alle EV's, beschikken over automatische load balancing, door software updates altijd klaar voor de toekomst.