Timber - Wood hekwerk

Timber - Wood hekwerk

Prijs voor compleet Timber-Wood hekwerk (incl. staanders en bevestiging materiaal) is per meter.

SKU a-2183

Opties

Omschrijving / Timber - Wood hekwerk

Timber- Wood Hekwerk

Robuust en exclusief stalen sierhekwerk met de uitstraling van een houten hekwerk, zeer bewust is dit moderne stalen hekwerk ontworpen op te laten lijken op een (oud) houten hekwerk. Van 2 zeer verschillend hek typen alle goede eigenschappen bijeen gestopt. De kracht en duurzaamheid van staal met de looks van een warm houten hekwerk. Met de mooie strakke koker 60 x 60 staanders en de blinde verbindingen.In combinatie met een Timber-Wood poort (geautomatiseerd) kan een unieke afrastering worden gecreëerd.

Technische gegevens van het hekwerk.
Ligger koker 60x40 mm.
Spijlen koker 80x20 mm.
Spijl afstand hart op hart 150 mm.
Vak lengte  2000 mm montage op de staander d.m.v. een blinde verbinding (Staander koker 60 x 60 staanders voorzien van een afdekdop.)

Timber-Wood hekwerk wordt standaard geleverd in thermisch verzinkte uitvoering en eventueel gepoedercoat in groen (Ral 6009), zwart (Ral 9005) of antraciet (Ral 7016).  Het hekwerk is tijdens de montage eenvoudig op maat te maken.

Wij kunnen het Timber-Wood hekwerk ook op maat leveren en monteren, hiervoor maken wij graag een vrijblijvende aanbieding.

Naast het hekwerk worden er ook enkele en dubbele poorten in Timber-wood uitvoering aangeboden deze poorten sluiten perfect op het hekwerk aan, schuifpoorten in de Timber-Wood uitvoering op aanvraag.

Van dit product hebben we slechts een beperkte voorraad zodat er met een levertijd van 4 tot 5 weken rekening gehouden moet worden.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Timber - Wood hekwerk
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.