Timber - Wood hekwerk

Prijs voor compleet Timber-Wood hekwerk (incl. staanders en bevestiging materiaal) is per meter.

Vanaf € 109,75

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Timber- Wood Hekwerk

Robuust en exclusief stalen sierhekwerk met de uitstraling van een houten hekwerk, zeer bewust is dit moderne stalen hekwerk ontworpen op te laten lijken op een (oud) houten hekwerk. Van 2 zeer verschillend hek typen alle goede eigenschappen bijeen gestopt. De kracht en duurzaamheid van staal met de looks van een warm houten hekwerk. Met de mooie strakke koker 60 x 60 staanders en de blinde verbindingen.In combinatie met een Timber-Wood poort (geautomatiseerd) kan een unieke afrastering worden gecreëerd.

Technische gegevens van het hekwerk.
Ligger koker 60x40 mm.
Spijlen koker 80x20 mm.
Spijl afstand hart op hart 150 mm.
Vak lengte  2000 mm montage op de staander d.m.v. een blinde verbinding (Staander koker 60 x 60 staanders voorzien van een afdekdop.)

Timber-Wood hekwerk wordt standaard geleverd in thermisch verzinkte uitvoering en eventueel gepoedercoat in groen (Ral 6009), zwart (Ral 9005) of antraciet (Ral 7016).  Het hekwerk is tijdens de montage eenvoudig op maat te maken.

Allround Hekwerk kan het Timber-Wood hekwerk ook op maat leveren en monteren, hiervoor maken wij graag een vrijblijvende aanbieding.

Naast het hekwerk worden er ook enkele en dubbele poorten in Timber-wood uitvoering aangeboden deze poorten sluiten perfect op het hekwerk aan, schuifpoorten in de Timber-Wood uitvoering op aanvraag.

Van dit product hebben we slechts een beperkte voorraad zodat er met een levertijd van 4 tot 5 weken rekening gehouden moet worden.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Timber - Wood hekwerk

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.