Veergrendel

prijs per stuk excl. btw (excl. bevestiging materiaal )

€ 5,90

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Veergrendel,

De veergrendel is een elektrolytisch verzinkt schuifslot voorzien van een veer. Dit schuifslot valt onder de categorie waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. Deze veergrendel is op vele poorten en deuren aan te brengen.

De veergrendel wordt zowel gebruikt voor stalen als voor houten poorten. Een eenvoudige en goedkope oplossing om een deur te vergrendelen.

Afmetingen;

  • De veergrendel is 40 mm. breed en heeft een totale lengte van 137 mm. (30 mm. uitslag)
  •  Pen dikte 12 mm.
  • 4 bevestiging gaten rond 7 mm.
  • Veerlengte 70 mm.

De elektrolytisch verzinkte veergrendel is een voorraad product

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Veergrendel

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.