Voetplaat voor koker

Prijs per stuk excl. BTW

Vanaf € 15,40

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Voetplaat voor koker

Ook voor de vierkante koker is er een voetplaat, de koker vierkant 80 en 100 zijn een veelvuldig gebruikte maten voor poortpalen. Met deze voetplaten is het mogelijk om een standaard poort op een verharde ondergrond te plaatsen.

De voetplaat heeft een afmeting van 150 x 100 x 6 mm (voor koker 80 x 80) en 150 x 150 x 8 (voor koker 100 x 100) met montage gaten van 13 mm. de opgelaste koker heeft een lengte 150 mm. De Voetplaat voor koker is thermisch verzinkt en daarna eventueel in kleur gecoat.

De voetplaat voor koker is standaard  in 2 maten verkrijgbaar elk in 3 variaties

Koker maten;

  • Koker 80 x 80 mm    (73 x 73)
  • Koker 100 x 100mm (93 x 93)

Variaties;

  • thermisch verzinkt
  • thermisch verzinkt en gecoat in Ral 6009 (= groen)
  • thermisch verzinkt en gecoat in Ral 9005 (= zwart)

De voetplaat voor koker is een voorraad product

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Voetplaat voor koker

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.