Allround poortsluiter

Prijs per stuk , excl. BTW

Vanaf € 288,50

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Allround Poortsluiter

De Multi functionele en gunstig geprijsde allround Poortsluiter wordt veelal gebruikt bij kinderdag verblijven, scholen en speeltuinen. Door de betrouwbaarheid en de geremde sluiting een ideale oplossing voor uw terrein. De geremde sluiting voorkomt dat de poort (zoals bij een "normale" sluitveer) , te snel dicht klapt, waardoor ongelukken als ingeklemde vingers of tegen de benen slaan van een passant voorkomen kunnen worden.

De Allround poortsluiter is zeer eenvoudig te monteren , de sluitslnelheid is traploos instelbaar en in openstand kan de sluiter tijdelijk vastgezet worden zonder bijkomende producten

De Allround poortsluiter is zowel geschikt voor toegangspoorten met standaard scharnieren als poorten met schroefoog scharnieren

De Allround Poortsluiter is in 2 uitvoeringen leverbaar in de kleur zwart (aluminium) of in Rvs uitvoering

Technische gegevens

  • Materiaal zuigerstang             RVS (304)
  • Materiaal cilinder                    Verzinkt voorzien van krimpfolie zwart of RVS 304
  • Materiaal beschermpijp         Alu met krimpfolie zwart of, RVS 304
  • Openingshoek                        Tot max. 110° Gewicht deurvleugel Tot ca. 100 kg,
  • Afmetingen poortvleugel       Hoogte tot 2500 mm., breedte 750 mm. tot 1200 mm.
  • Sluitkracht                               Afhankelijk van toepassing ca. 10-60Nm
  • Sluitsnelheid                           Traploos instelbaar

Functie en Toepassing

De poortsluiter werkt zonder stang of glijrail direct op het deurblad. De poortsluiter wordt aan de ene zijde op de poortpaal gemonteerd en aan de andere zijde direct op de poortvleugel. De allround poortsluiter functioneert zoals een drukgasveer. Wanneer het hek geopend is, de zuigerstang is dan ingeschoven, wordt door de gasdruk de zuigerstang weer naar buiten geduwd en daarmee het hek gesloten. Door de hydrauliek in de cilinder loopt dit sluiten geremd. De toepassing van stikstofgas in plaats van een standaard sluitveer maakt het mogelijk dat er behoorlijk hogere sluitkrachten bereikt kunnen worden. Hierdoor kan men er zeker van zijn dat de poort, ondanks de geringe diameter van de sluiter, betrouwbaar wordt gesloten.

Deze poortdranger wordt vaak in combinatie met een kidlock gekocht.

Levertijd ca 3 werkdagen

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Allround poortsluiter

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.