Blinde Poortsluiter

Prijs per stuk excl. BTW

€ 752,40

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Blinde poortsluiter,

Deze bijna onzichtbare poortsluiter is een buispoortsluiter die onder in de koker van de poortvleugel wordt geschoven en bevestigd. Hier heeft deze buispoortsluiter zijn naam blinde poortsluiter te danken. Door het wegwerken van de dranger behoud de poort zijn uiterlijk en is het ontvreemden van de prijzige dranger een stuk lastiger gemaakt. Over het algemeen zijn de betere drangers/sluiters voor buitengebruik vrij prijzig. De Blinde poortsluiter wordt pas opgemerkt bij gebruik van de poort en is lastig onopgemerkt te verwijderen.

Dit product wordt vaak in combinatie met een kidlock verkocht, hierdoor wordt de veiligheid vergroot.

Levertijd ca 1 week

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Blinde Poortsluiter

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.