Verbindings proppen hoek

prijs per stuk excl. btw.

Vanaf € 1,05

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Verbindingsproppen hoek

Met deze verbindings proppen worden blinde verbindingen gemaakt en kunnen (hoeft niet) in een hoek gezet worden met name in spijlenhekwerken. De prop wordt in de boven en onderligger geschoven om zo een verbinding met de staander te maken, zonder bouten of moeren in het zicht. Een verbinding met deze proppen noemen we dan ook een blinde verbinding. Deze verbinding wordt ook steeds meer toegepaste bij sierhekwerk

De verbindings proppen zijn er voor twee verschillende koker maten. Vele merken hekwerk gebruiken deze (blinde) kunststof hoek-verbindingsproppen.

Afmeting verbindings proppen;

  • koker 60 x 40
  • koker 50 x 25

De verbindingsprop is een voorraad product

 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Verbindings proppen hoek

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.