Verbindings prop voor rond

prijs per stuk excl. btw.

Vanaf € 1,15

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Verbindings prop voor rond,

Deze verbindings prop wordt niet veel gezien. Een blinde verbinding op een staander rond 60 mm. Hoewel spijlenvakken wel vaker op ronde staanders gemonteerd worden is dat meestal met een beugel verbinding. Met deze verbindingsprop wordt de mogelijkheid gecreëerd om een blinde verbinding op ronde staanders te maken.

Deze unieke kunststof verbindings prop wordt voor 2 maten koker aangeboden;

  • verbinding voor koker 50 x 25 op rond 60 mm
  • verbinding voor koker 60 x 40 op rond 60 mm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Verbindings prop voor rond

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.