Poortopener Kit BOB21M lineaire

dubbele poort opener prijs voor de complete set zoals omschreven.

€ 788,00

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

De kit BOB21M is geschikt voor draaipoorten van diverse afmetingen en gewicht. De maximale vleugellengte is 2,1 mtr. Deze motoren zijn te gebruiken voor poorten met staanders kleiner dan 150x150 mm. De poortopener heeft ingebouwde eindaanslagen voor de dicht- en openstand, waardoor een aanslag of blokkering in het straatwerk overbodig is. De moderne uitstraling in de kleuren lichtgrijs en donkergrijs geven de motoren een modern design. De BRAINY is een uitgebreide digitale sturing met alle mogelijke functies en is eenvoudig te programmeren via een display. De 433,92 Mhz ontvanger is ingebouwd in de sturing. Er wordt standaard een 2-kanaals handzender meegeleverd met unieke rolling code. Wanneer er tijdens het bewegen obstakels gedetecteerd worden zorgen de meegeleverde PUPILLA fotocellen voor omkering van de poort.

Deze uit voorraad leverbare set bestaat uit:

  • 2 motoren BOB21M
  • 1 sturing BRAINY
  • 1 handzender TO.GO2WV
  • 1 antenne AW
  • 1 set fotocellen PUPILLA

Technische specificaties

Voeding 230 Vac
Motorvoeding 230 Vac
Maximaal verbruik 1,5 A
Kracht 1800 N
Openingstijd 18 sec
Inschakelduur 30%
Standaard slag 270 mm
Maximale slag 325 mm
Beschermingsgraad IP44
Encoder nee
Vergrendeling standaard
Bedrijfstemperatuur -20°C/+50°C
Maximale vleugellengte 2,1 mtr
Gewicht 8,2 kg
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Poortopener Kit BOB21M lineaire

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.