Poortopener KIT- Bill30M Lineaire

De genoemde prijs is voor de gehele uit voorraad leverbare set zoals beschreven in de product omschrijving.

€ 539,00

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Onze draaipoort opener

De kit BILL30M is geschikt voor het automatiseren van draaipoorten van diverse afmetingen en gewicht. De maximale vleugellengte is 3000 mm. De Bill30M motoren zijn inzetbaar voor poorten met kolommen kleiner dan 150x150 mm. De slanke behuizing bevat uitsluitend hoogwaardige materialen, dit garandeert een lange levensduur.

De bijbehorende digitale sturing HEADY is eenvoudig te programmeren en alle logische functies zijn instelbaar. De bijgeleverde handzender is voorzien van een unieke en veilige rolling code. De PUPILLA fotocellen keren de poort om wanneer obstakels waargenomen worden. De kit BILL30M is ook zeer  geschikt voor het automatiseren van dubbele (houten) garagedeuren.

Deze set bestaat uit:

  • 2 motoren BILL30M
  • 1 sturing HEADY
  • 1 handzender TO.GO2WV
  • 1 antenne AW
  • 1 set fotocellen PUPILLA

Deze complete set is uit voorraad leverbaar!

Technische specificaties

Voeding 230 Vac
Motorvoeding 230 Vac
Maximaal verbruik 1,35 A
Kracht 3200 N
Openingstijd 16 sec
Inschakelduur 30%
Standaard slag 300 mm
Maximale slag 320 mm
Beschermingsgraad IP54
Bedrijfstemperatuur -20°C/+50°C
Maximale vleugellengte 2,5 mtr
Gewicht 6,5 kg
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Poortopener KIT- Bill30M Lineaire

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.