Slagboom installatie VE 650l RVS

Prijs voor de RVS Slagboom installatie VE650l  is per stuk

RVS slagboominstallatie

tekening slagboom VE650I RVS

€ 3.116,00

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

De VE.650 slagboominstallatie,

De VE.650 is een eenvoudige slagboominstallatie voor een boomlengte tot max 6.5 mtr en geschikt voor intensief gebruik. In stevige roest vast stalen behuizing  Bij stroomuitval is de slagboom handmatig te ontgrendelen. De VE.650l is voorzien van een ingebouwde motorsturing met alle standaard functies en 2 verstelbare eindschakelaars. Voor eenvoudige montage kunt u de optionele funderingsplaat VE.P650 gebruiken. De openingsrichting is eenvoudig om te bouwen van rechts naar links. Exclusief bijbehorende aluminium boom en beton fundatie.

Levertijd 2 tot 5 werkdagen

Technische specificaties

Voeding 230 Vac
Motorvoeding 24 Vdc
Maximaal verbruik 1,6 A
Kracht 285 Nm
Openingssnelheid 5-7 sec
Gebruik Intensief gebruik
Beschermingsgraad IP 44
Bedrijfstemperatuur -20°C/+50°C
Maximaal geluid 70 dB
Gewicht 80,2 kg
Standaard kleur RVS
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Slagboom installatie VE 650l RVS

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.