slagboom 5 meter (EVA.5)

De prijs voor de slagboom EVA.5 is per stuk.

€ 1.737,00

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

Slagboom installatie EVA.5.

Deze populaire slagboom is zeer geschikt voor intensief gebruik en wordt veel toegepast voor campings, jachthavens, VVE's en bedrijventerreinen

De EVA.5 slagboominstallatie is geschikt voor een boomlengte tot maximaal 5 mtr. Deze slagboom heeft een modern eigentijds design in een stevige stalen behuizing. De installatie voldoet aan de hoogste veiligheidseisen, bij het raken van eventuele obstakels voorkomt de rubber strip (in de boom verwerkt) beschadigingen en keert de boom onmiddellijk om. Bij stroomuitval is de slagboom handmatig te ontgrendelen. De EVA.5 wordt geleverd met ingebouwde motorsturing, reflecterende kap en funderingsplaat. Exclusief aluminium boom, fundatie en flitslicht in de bovenzijde van de kast.

Dit product heeft een levertijd van 2 tot 5 werkdagen en wordt geleverd met een uitgebreide montage handleiding.Eventuele montage op aanvraag!

Technische specificaties

Voeding 230 Vac
Motorvoeding 24 Vdc
Vermogen 120 W
Maximaal verbruik 1,6 A
Kracht 205 Nm
Openingssnelheid 3-5 sec
Gebruik Intensief gebruik
Beschermingsgraad IP 44
Bedrijfstemperatuur -20°C/+50°C
Maximaal geluid 70 dB
Smering Agip GR MU EP/2
Gewicht 55 kg
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:slagboom 5 meter (EVA.5)

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.