Slagboom 7 meter (EVA.7)

Prijs voor deze slagboominstallatie tot 7 meter is per stuk

€ 2.119,80

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

De slagboom EVA.7 is de grote broer van de slagboominstallatie EVA.5 en ook de EVA.7 is geschikt voor intensief gebruik en wordt veel toegepast voor campings, jachthavens, VVE's en bedrijventerreinen

De EVA.7 slagboominstallatie is geschikt voor een boomlengte tot maximaal 7 mtr. Deze slagboom heeft een modern eigentijds design in een stevige stalen behuizing. De installatie voldoet aan de hoogste veiligheidseisen, bij het raken van eventuele obstakels voorkomt de rubber strip (in de boom verwerkt) beschadigingen en keert de boom onmiddellijk om. Bij stroomuitval is de slagboom handmatig te ontgrendelen. De EVA.7 is voorzien van een ingebouwde motorsturing en reflecterende kap en wordt geleverd met funderingsplaat en 2 standaard veren van 480 mm. Exclusief aluminium boom, fundatie en flitslicht in de bovenzijde van de kast.

Deze slagboominstallatie is op voorraad en direct leverbaar.

Technische specificaties

Voeding 230 Vac
Motorvoeding 24 Vdc
Vermogen 200 W
Maximaal verbruik 1,6 A
Kracht 285 Nm
Openingssnelheid 5-7 sec
Gebruik Intensief gebruik
Beschermingsgraad IP 44
Bedrijfstemperatuur -20°C/+50°C
Maximaal geluid 70 dB
Smering Agip GR MU EP/2
Gewicht 105 kg
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Slagboom 7 meter (EVA.7)

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.