slagboom installatie 4 meter (LADY)

Prijs voor de LADY slagboominstallatie is per stuk.

€ 1.384,10

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

LADY slagboominstallatie

De LADY is een eenvoudige slagboominstallatie voor een boomlengte tot 4 mtr en geschikt voor intensief gebruik. In stevige stalen behuizing gecoat in verkeersoranje RAL 2009. In RVS verkrijgbaar op aanvraag. Bij stroomuitval is de slagboom handmatig te ontgrendelen. De LADY is voorzien van een ingebouwde motorsturing met alle standaard functies en 2 verstelbare eindschakelaars. De snelheid, kracht en soft stop/start zijn instelbaar voor optimaal gebruik en prestatie. Voor eenvoudige montage kunt u de funderingsplaat van de EVA.5 slagboom gebruiken. De openingsrichting is eenvoudig om te bouwen van rechts naar links. Exclusief bijbehorende aluminium boom en fundatie.Eenvoudig te gebruiken extern ontgrendelingsmechanisme

Op aanvraag is deze slagboom installatie ook verkrijgbaar in een RVS uitvoering

Technische specificaties

Voeding 230 Vac
Motorvoeding 24 Vdc
Maximaal verbruik 1,6 A
Kracht 205 Nm
Openingssnelheid 3-5 sec
Gebruik Intensief gebruik
Beschermingsgraad IP 44
Bedrijfstemperatuur -20°C/+50°C
Maximaal geluid 70 dB
Gewicht 52 kg
Standaard kleur RAL 2009
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:slagboom installatie 4 meter (LADY)

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.