slagboominstallatie VE.500I RVS uitvoering

RVS slagboominstallatie

tekening slagboom VE500I RVS

Prijs voor deze RVS slagboom installatie is per stuk

€ 2.303,00

Snelle verzending voor voorraadproducten

Groot assortiment

Kwaliteitsproducten

Staffelkortingen

Veilig betalen

De Slagboom installatie VE.5001 RVS uitvoerig,

De VE.500I is een eenvoudige slagboominstallatie met zeer luxe uitstraling voor een boomlengte tot maximaal 5 mtr en geschikt voor intensief gebruik. In stevige RVS behuizing. Bij stroomuitval is de slagboom handmatig te ontgrendelen. De VE.500I is voorzien van een ingebouwde motorsturing met alle standaard functies en 2 verstelbare eindschakelaars. Voor eenvoudige montage kunt u de optionele funderingsplaat VE.P500 gebruiken. De openingsrichting is eenvoudig om te bouwen van rechts naar links. Exclusief bijbehorende aluminium boom en beton fundatie

Levertijd 2 tot 5 werkdagen

Technische specificaties

Voeding 230 Vac
Motorvoeding 24 Vdc
Maximaal verbruik 1,6 A
Kracht 205 Nm
Openingssnelheid 3-5 sec
Gebruik Intensief gebruik
Beschermingsgraad IP 44
Bedrijfstemperatuur -20°C/+50°C
Maximaal geluid 70 dB
Gewicht 55,2 kg
Behuizing RVS
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:slagboominstallatie VE.500I RVS uitvoering

Er zijn verschillende manieren waarop uw pakket kan worden verzonden. Wij doen altijd ons uiterste best om het pakket zo snel mogelijk te verzenden, lees hier meer over op de Verzenden & Afhalen pagina.

Kleine tot middelgrote pakketten worden verzonden met PostNL. Tevens ontvangt u een Track & Trace code waardoor u uw bestelling kunt volgen.

Bij grotere pakketten zal de verzending worden overgedragen aan een transporteur. Hierbij bent u dus verzekert van een goede afhandeling van het transport van uw pakket.

Wij bieden ook de mogelijkheid om de verzending af te halen en zorgen voor goed ingepakte producten. Wilt u hier meer over weten of een middenweg zoeken, neem dan contact met ons op.